Álomtündér kapszula

1 715 Ft

Keverékünk hatásosan elősegíti az elalvást, javítja az alvás minőségét, mivel ellazít, nyugtat, és mély, pihentető álmot garantál. Termékünk kimondottan alkalmas a tartós álmatlanságban szenvedőknek.

Kiválasztás visszavonása

Az alkotórészek a Ph. Hg. VIII.-ban hivatalos szárított drogok, melyek a velük kapcsolatban végzett tudományos kutatások szerint nyugtató, altató - és az ezeket kiváltó anyagok - hatásúak.

Türelmes használatával ideges eredetű, nyugtalan álmatlanságától anélkül szabadul meg, hogy bármilyen mellékhatása lenne, vagy függővé válna.

 

Az összetevők keserűanyagot, illóolajat, flavonoidokat, cserzőanyagot, valamint izovaleriánsavat tartalmaznak. A drogban jelentős mennyiségű GABA (feszültség, szorongás oldó, izom lazító) és glutamin is található.

A szintetikus szerekkel szembeni legfontosabb eltérés, hogy nincs mellékhatás, valamint függőség.

٭. Csupor Dezső Szendrei Kálmán Gyógynövénytár

 
 
Javallott

A keverék javítja az alvás minőségét, segíti az elalvást. Mint nyugtatót, idegrendszeri eredetű emésztési panaszok ellenszerét, valamint görcsoldóként alkalmazhatjuk. Elsősorban krónikus panaszok esetén javasolható

 

Hatása 14-28 napos szedés után érezhető.

A vágyott elalvási idő előtt 1 – 1,5 órával vegyünk be egy kapszulát. Az alvás teljes (5 - 7 óra) ideje alatt nyugodt, kiegyensúlyozott állapotot garantál.

 

Akut alvászavarok kezelésére (pl. tengerentúli repülőút utáni időátállás elősegítésére) kevésbé alkalmas szer.

 

Ellenjavallott

A keverék jól tolerálható fitoterápiás szer, mellékhatások ritkán fordulnak elő és nem jellemzőek. Az előírtnál jóval nagyobb dózisban szívműködési zavarokat okozhat.

Fokozhatja azonban más központi idegrendszeri szerek (például az alkohol) hatását.

 

várandósság és szoptatás alatt használata nem ajánlott. Alkalmazása kerülendő 12 év alatti gyermekek számára. ٭